ERP-k

Fedezze fel azt az áttörő megoldást ami forradalmasítja üzletmenetét és fokozza cége növekedését.

Teljesen testreszabott vállalatirányítási rendszer (ERP)​

Olyan vállalatirányítási rendszert (ERP-t) biztosítunk önnek, amely minden aspektusnak megfelel.​

Kapcsolat
Előre konfigurált vállalatirányítási rendszer (ERP)​

Beállítjuk,karbantartjuk és tovább fejlesztjük vállalatirányítási rendszerét a leggyakrabban használt +igényelt funkciókkal.

Kapcsolat
AZ ÖN ERP-je

Előrelendítjük cégét elengedhetetlen ERP szolgáltatásainkkal

Számla

Hatékony számlázás és könyvelés​

Készlet​

Egyszerűsített készletkezelés​

CRM

Zökkenőmentes értékesítés és vevőkapcsolat-kezelés

Rendelések​

Hatékony beszerzés és beszállítói menedzsment​

Jelentések

Pontos könyvelés és pénzügyi jelentéskészítés​

Nyomon követés​

Teljes körű projektmenedzsment

és még sok más...

Zökkenőmentesen integrálunk bármilyen eszközt az ön számára.​

Ingyenesen használható gyakran használt eszközök, szolgáltatások és API-implementációk. (elérhető az előfizetésben)

GYIK

Kérdése van?​

Nos, nekünk mindenre megvan a válaszunk.

Kapcsolat

Az ERP rendszer (Vállalatirányítási rendszer) egy átfogó szoftvermegoldás, amely integrálja és kezeli a cége alapvető üzleti folyamatait, mint például pénzügy, humán erőforrások, készlet, értékesítés és még sok más, egy egységes platformon.

Az ERP rendszer bevezetése számos előnnyel jár, többek között javítja az üzemelési hatékonyságot, egyszerűsíti a folyamatokat, javítja az adatok láthatóságát, elősegíti a jobb döntéshozatalt és növeli a produktivitást.

Az ERP rendszer valós idejű láthatóságot biztosít a készletszintekhez , nyomon követi a készletmozgásokat, automatizálja a pótlási folyamatokat, és lehetővé teszi a hatékony készlettervezést, ezáltal biztosítva az optimális készletszintet és minimalizálva a hiányzásokat vagy túlkészletet.

Igen, a legtöbb ERP rendszer arra van tervezve, hogy támogassa a többvállalatos vagy több telephelyes működést, lehetővé téve a vállalkozások számára, amelyeknek több helyszíne vagy leányvállalata van, hogy hatékonyan kezeljék működésüket egy integrált platformon belül.

Az ERP rendszerekben gyakran található modulok közé tartoznak a következők: pénzügy és számvitel, humán erőforrások, készletkezelés, értékesítés és vevőkapcsolat-kezelés (CRM), beszerzés, gyártás, projektmenedzsment és üzleti intelligencia.

Az Odoo egy rugalmas és testreszabható nyílt forráskódú ERP platform, amely széleskörű integrált alkalmazásokat kínál, többek között CRM, e-kereskedelem, számvitel, projektmenedzsment és még sok más területen, így vállalkozások számára teljes körű és testre szabott megoldást nyújt.

Igen, az Odoo ERP rendkívül jól skálázható és könnyen alkalmazkodik a növekvő vállalkozások változó igényeihez. További modulok és funkcionalitások hozzáadhatók igény szerint, ezáltal rugalmas megoldást nyújtva, amely képes követni vállalkozása fejlődését.

Indítsa ERP-jét még ma

Mi mindig itt vagyunk! Beszéljünk.

Kapcsolat

Te Hírleveled - Mi Legjobb Ajánlataink

Megéri! Nincs spam, csak hihetetlen ajánlatok!​

Feliratkozás Köszönjük

Bármikor leiratkozhat.