Többplatformos alkalmazásfejlesztés

Szeretne mindenhol jelen lenni? Rövid idő alatt? Mi segítünk.

A Valkuznál kiemelkedünk a Flutter használatával történő többplatformos alkalmazásfejlesztésben.​

A Flutter, mint erőteljes keretrendszer, lehetővé teszi számunkra, hogy magas teljesítményű alkalmazásokat hozzunk létre Androidra, iOS-re, webre, Windowsra és Linuxra egyetlen kódbázis használatával. Így időt és erőforrásokat takaríthat meg, miközben szélesebb közönséget érhet el.

Lenyűgöző teljesítmény és felhasználói felületek​

A Flutter által kínált eszközök lehetővé teszik számunkra, hogy vizuálisan vonzó és magas teljesítményű alkalmazásokat hozzunk létre. Animációk, gyönyörű design és magával ragadó felhasználói élmények minden eszközön. Az alkalmazása ki fog emelkedni modern felületével.

A Flutter testreszabható widgetjeivel olyan alkalmazásokat hozunk létre, amelyek

natív jellegű felületeket biztosítanak a zökkenőmentes felhasználói élmény érdekében. A mobilalkalmazásoktól a webes és asztali megoldásokig. Flutter szakértelmünk életre keltik elképzeléseidet, különböző célcsoportok igényeit kielégítve.

Mielőtt dönt.

Mint értékes ügyfelünk, hozzájárulhat egy zöldebb bolygóhoz. Minden hónapban, amikor igénybe veszi szolgáltatásunkat, ületetünk egy fát. Ezzel pozitív hatást gyakorolva a környezetre és ellensúlyozva a fakitermelést.

Kezdjünk hozzá applikációjához!

Mi mindig itt vagyunk! Beszéljünk.

Kapcsolat

Te Hírleveled - Mi Legjobb Ajánlataink

Megéri! Nincs spam, csak hihetetlen ajánlatok!​

Feliratkozás Köszönjük

Bármikor leiratkozhat.