Több mint 100+ ügyfél szerte a világon.

IT szolgáltatások cégnek.

A gondtalan weboldalkezelésért, a biztonságtól a tervezésig és működtetésig. + Odoo és egyéb ERP-rendszerek.

Mutass még többet
Mindent Megoldunk

Egyedi igényekre szabott IT szolgáltatások minden méretű vállalkozás számára. Főként ERP megoldásokra fókuszálva. + Weboldal fejlesztés, szerverbiztonság és API implementáció.

Odoo

Odoo ERP-k szakértői vagyunk. Teljeskörű támogatást nyújtunk az egyedi testreszabásban, implementációban és karbantartásban.​

Teljeskörűen felügyelt weboldalak

Elkápráztató dizájnnal és felhasználóbarát felületekkel kombinált, minden igényt kielégítő webfejlesztési szolgáltatások.

Kiemelkedő biztonság

Robusztus szerverbiztonsági intézkedések. Az adatainak és cégének fokozott védelme mindenféle kibertámadástól.

API-k Világa

API-k implementálása a hatékony adatcseréhez és integrációhoz céges alkalmazások és harmadik fél között.

Bizonytalan? Görgessen tovább!

Több mint 100+ ügyfél

Fedezze fel fejlesztéseink kiválóságát, egy fix megfizethető havi költség mellett.

Nem szükséges saját IT csapatot létrehoznia és fenntartania jóval magasabb költségekkel.​

Szolgáltatásaink minőségét helyezzük előtérbe a nyereség maximalizálása helyett, mivel az Ön elégedettsége az elsődleges célunk.​

Teljes körű IT szolgáltatást nyújtunk, amely terület legtöbb aspektusát magába foglalja. Kezdjen tervezni velünk, és együtt kivitelezünk egy az ön számára szabott stratégiát, amely elősegíti cége növekedését.

Tóth Bence - Menedzser, Fejlesztő
KÉSZEN ÁLL?​

Induljon el egy pillanat alatt. Mi mindig itt vagyunk!

Kapcsolat

Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben, vagy az oldalunk élő chat formájában (valódi emberekkel!), hogy segíthessünk önnek döntést hozni.

Rövid Követelmények

Adjon rövid leírást a konkrét IT-igényeiről, például ERP, weboldal fejlesztés, szerverbiztonság vagy API-implementáció stb.​

Kapjon Személyre Szabott Megoldást

Szakértői csapatunk azonnal megvitatja az Ön elképzeléseit és testre szabott megoldást kínál, amely megfelel cége igényeinek.

Bizonytalan? Rendben. Görgessen tovább!

Részletezzük egy kicsit

Miért érdemes minket választani?

Maradjon lépéselőnyben az IT stratégiai tanácsadásunkkal. Elemezzük meglévő infrastruktúráját, felismerjük a fejlesztési lehetőségeket és kidolgozunk egy tervet, amely összehangolja technológiai beruházásait a cége céljaival.

Lépjen a következő szintre személyre szabott megoldásainkkal, amelyek kifejezetten cége igényeire vannak szabva. Képzett fejlesztőink skálázható és intuitív alkalmazásokat készítenek, amelyek optimalizálják folyamatokat és fokozzák a felhasználói élményt.

Tapasztalja meg a felhő alapú technológia erejét, skálázhatóságát és költséghatékonyságát. Teljeskörű megoldásokat nyújtunk, ideértve a migrációt, architektúra tervezést, folyamatos menedzsmentet, stb..

Védje meg cégét a folyamatosan változó digitális fenyegetésekkel szemben, robosztus kiberbiztonsági megoldásainkkal. Csapatunk többrétegű biztonsági intézkedéseket alkalmaz, sérülékenységfelméréseket végez és proaktív felügyeletet biztosít, hogy érzékeny adatait védje és működését zavartalanul fenntartsa.

Foglalkozzon fő tevékenységével, miközben mi gondoskodunk az IT infrastruktúrájáról. Támogató csapatunk egész nap, a hát minden napján rendelkezésre áll, hogy segítséget nyújtson önnek. Ezzel biztosítva, hogy rendszerei zavartalanul működjenek.

...és még sok más! Lépjen kapcsolatba velünk!

Teljeskörűen felügyelt weboldalak

Verhetetlen árak, Stresszmentes, Egyszerű & Könnyű.​

Kezdő Csomag
3000 Ft

/hónap

 • Professzionálisan tervezett és mobilra optimalizált weboldal.​
 • Alapvető oldalbeli keresőoptimalizálás (SEO).​
 • Tartalomkezelő rendszer (CMS) integráció.​
 • SSL tanúsítvány​
 • Biztonságos tárhely és rendszeres biztonsági mentések.​
 • Technikai támogatás és karbantartás.​
Kapcsolat
Üzleti Csomag
8000 Ft

/hónap

 • Minden szolgáltatás ami a "Kezdő Csomag"-ban van.
 • Fejlett oldalbeli SEO optimalizálás.​
 • Testreszabható weboldal témák és sablonok.​
 • E-kereskedelmi funkciók és fizetés integráció.​
 • Fokozott biztonsági intézkedések​
 • Teljesítményoptimalizálás a gyorsabb betöltés érdekében​
 • Havi analitikai jelentések és teljesítménykövetés
Kapcsolat
Prémium Csomag​
Beszéljünk​
 • Minden szolgáltatás ami az "Üzleti Csomag"-ban van.
 • Teljes körű kulcsszókutatás és fejlett SEO stratégiák​
 • Konverziós arány optimalizálás (CRO) technikák​
 • Haladó analitika és követés az intézkedésekre irányuló információkhoz​
 • Személyre szabott támogatást nyújtó dedikált ügyfélmenedzser​
 • Rendszeres tartalomfrissítések és blogkezelés​
 • Integráció marketingautomatizálási eszközökkel​
 • A/B tesztelés és folyamatos weboldal-fejlesztés
Kapcsolat

Lássuk, mit mondanak ügyfeleink rólunk.​

"Nagyon elégedettek vagyunk a Valkuz által nyújtott ERP testreszabással. Csapatuk kiváló technikai szakértelmet mutatott és zökkenőmentes átállást biztosított a vállalatunk számára. Az új rendszer jelentősen javította hatékonyságunkat és optimalizálta folyamatainkat."

Harmand Weber
Menedzser

"Nagyon elégedettek vagyunk a Valkuz webfejlesztési szolgáltatásaival. Egy modern, weboldalt hoztak létre számunkra, amely tökéletesen reprezentálja a márka stílusát. Csapatuk gyors és kreatív, technikai képességeik pedig lehetővé tették, hogy az egész folyamat kellemes és stresszmentes legyen.

Heinz Wolff
Menedzser

"A Valkuzzal való együttműködés az Odoo menedzsment területén átalakította üzleti működésünket. Széleskörű Odoo ismeretük, valamint testreszabási és támogatási szakértelmük növelte termelékenységünket. Nem lehetnénk elégedettebbek az eredményekkel."

Nagy Áron
Menedzser
GYIK

Kérdések & válaszok

Az IT-szolgáltatások kiszervezése kisvállalkozások számára számos előnyt nyújt. Lehetővé teszi a szakértői tudás elérését, költségmegtakarítást az önálló IT-csapat fenntartásához képest, skálázhatóságot a vállalkozás igényeihez való alkalmazkodáshoz, valamint nagyobb hangsúlyt helyezhet a fő üzleti tevékenységekre. Emellett biztosítja a legújabb technológiához való hozzáférést és proaktív támogatást a gyors problémamegoldáshoz.

Egy Odoo ERP átfogó megoldást nyújt a cégek számára különböző területek, mint például értékesítés, készletkezelés, beszerzés, gyártás és könyvelés kezelésben. Segít optimalizálni a cég működését, különbőző folyamatok optimalizálásával, adatok központosításával, együttműködés javításával és valós idejű információkkal.

Abszolút! Minden méretű vállalkozásnak megfelelünk. Legyen szükséged egyszerű tájékoztató weboldalra vagy összetett e-kereskedelmi platformra, tapasztalt csapatunk testre szabott weboldalakat tud készíteni, amelyek megfelelnek a konkrét követelményeinek és céljainak.

Odoo szolgáltatásainkat egy olyan szakértőkből álló csapat támogatja, akik az Odoo testreszabására, bevezetésére és folyamatos támogatásában kimagaslanak. Az Odoo rendszert egyedi üzleti igényeidhez igazítjuk, biztosítva a zökkenőmentes működést, időben történő frissítéseket és átfogó felhasználói képzést. Célunk, hogy az Odoo előnyeit maximalizáljuk a céged számára.

Egy jól tervezett weboldal elengedhetetlen a hatékony online jelenlét kialakításához és potenciális ügyfelek vonzásához. Növeli a hitelességet, javítja a felhasználói élményt és segíti a konverziókat, ami növeli a márka láthatóságát és üzleti növekedést eredményez.

Igen, kizárólag reszponzív weboldalakat készítünk. Weboldalainkat úgy tervezzük, hogy zökkenőmentesen alkalmazkodjanak különböző képernyőméretekhez és eszközökhöz, így optimális felhasználói élményt és hozzáférhetőséget biztosítanak asztali számítógépeken, mobil eszközökön és tableteken egyaránt.

Ügyfeleink adatai védelmének kiemelt fontosságot tulajdonítunk. Ezek magukban foglalják tűzfalak bevezetését, rendszeres biztonsági auditokat, behatolásérzékelő rendszereket, titkosítási protokollokat és alkalmazotti képzést a kiber támadások kockázatának csökkentése és az adatok bizalmas kezelése érdekében.

Igen, biztosítunk 24/7 szervermonitorozást annak érdekében, hogy előre felismerjük és kezeljük a biztonsági sebezhetőségeket vagy teljesítményproblémákat. Csapatunk folyamatosan figyeli a szervereket, hogy biztosítsa a biztonságukat, frissítéseket végezzen.

Természetesen! Széleskörű tapasztalattal rendelkezünk az API integráció terén. Legyen szó CRM összekapcsolásról, vagy harmadik fél szolgáltatásainak integrálásáról a platformodba. Szakértőink segítenek zökkenőmentesen integrálni mindenféle rendszert és maximalizálni a lehetőségeket.

Igen, keresőoptimalizálási (SEO) szolgáltatásokat kínálunk annak érdekében, hogy weboldala magasabb helyezést érjen el a keresőmotorok találati listájában. Tartalom optimalizálással, weboldal szerkezetének javításával és releváns kulcsszavak beépítésével növelhetjük az online láthatóságot.

Egy biztonságos szerverinfrastruktúra azt mutatja, hogy elkötelezett vagy a vásárlói adatok védelme és a magánélet megőrzése iránt. Ez javítja üzleti hírnevedet, növeli az ügyfelek, partnerek és érdekeltek bizalmát, ami növelheti az ügyfélhűséget és az ajánlások számát.

Ez a lista végtelen lehetne. Hiszen mindenre tudjuk a választ! Önnek miben segíthetünk?

Kapcsolat

Te Hírleveled - Mi Legjobb Ajánlataink

Megéri! Nincs spam, csak hihetetlen ajánlatok!​

Feliratkozás Köszönjük

Bármikor leiratkozhat.